HEM
TANDVÅRD
  ●  FÖRSÄKRING
  ●  PRISER
  ●  GARANTIER
FILLERS
  ●  TIPS & RÅD
  ●  PRISER
  ●  BOKNING
OM OSS
KONTAKT

XVi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår hemsida.
Genom att fortsätta att använda denna webbplats godkänner du detta. Mer information om cookies

Garantier

Vårt mål

Vårt mål med dig som patient är att du skall känna dig komfortabel i munnen och du skall känna dig trygg hos oss. 

I händelse av akuta besvär försöker vi alltid bereda tid för omhändertagande samma dag. Skulle akuta tillstånd uppstå under övriga tider så kan du tala in ett meddelande på vår telefonsvarare, så återkommer vi till dej så snart vi kan.

Tandvårds undersökning

Jag går i god för att du kan känna dig sjukdomsmässigt säker tills nästa undersökning. Det finns patienter som inte vill ta röntgen. Detta ger en minskad säkerhet vid diagnosställandet men jag respekterar denna inställning. Vi använder sedan flera år digital röntgen som halverar strålningen.

1 års garanti på vanliga lagningar och proteser

En lagning bör fungera i minst ett år, beroende på den första tid då ekosystemet runt fyllningen drastiskt förändrats. Skulle denna första tid inte kännas bra försöker vi ordna detta, oftast kostnadsfritt. Undantaget är om biologiska komplikationer tillstöter och tanden t.ex behöver rotfyllas vilket då debiteras. Lagningen ovanpå är givetvis omgiven av garanti. Är det fortfarande problemfritt efter 12 månader fortsätter det oftast så under flera år. 

2-5 års garanti på kronor, inlägg och broar

Dessa terapier utförs när tanden är mer skadad och kravet på säkerhet är något högre. Jag vill att dessa skall fungera i minst fem år. Skulle händelser inträffa, som uppenbart inte anses som normalt, gäller inte garantin. 

Proteser, både hela och delproteser, skall fungera klanderfritt under tre månader. Skav under denna tid justeras kostnadsfritt. Materialfel garanteras under ett år.

 

BOKA TID - RING
0523-55 330

 

right_side.jpg ptl.jpg

 

svtand.jpg